Mijn eerste blogbericht

Mijn naam is Josja Haagsma, 24 jaar en ik werk al acht jaar bij slagerij Biesma in Opeinde. Ik ben altijd al dol geweest op koken. Drie jaar geleden heb ik het barbecueën ontdekt. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en ga nooit (kook) een uitdaging uit de weg.

Ik heb net mijn opleiding tot slager afgerond en doe graag met wedstrijden mee. Op dit moment doe ik mee met de IYBC, het Europees kampioenschap voor jonge slagers, ook vind ik het leuk om mee te doen met vak-, kook-, of barbecue wedstrijden.

Sinds kort ben ik begonnen met een blog. Ik vind het leuk om mijn recepten, favoriete plaatsen en interesses te delen met de rest van de wereld.

2 reacties op “Mijn eerste blogbericht”

 1. A. Mulder - Sibma Avatar
  A. Mulder – Sibma

  Josja ik heb met veel plezier jouw recepten gelezen. Ik wens jouw / jullie heel veel succes in Frankfurt.

  Like

 2. Van Betsbrugge Geert Avatar
  Van Betsbrugge Geert

  Mooie recepten leuk gebracht op die leeftijd ben je goed op weg top

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: