Geroosterde paprika-feta dip

Doordat de paprika in de kolen gegaard wordt krijgt ‘ie een licht zoete en rokerige smaak. Die smaak samen met de feta zorgt voor een heerlijk romige dip. Deze dip is heel geschikt om pizzakorsten, stokbrood of groenten in te dippen.

Ingrediënten
1 paprika
150 gram feta

Zet de Green EGG aan en zorg dat hij goed brandt. Zodra de kolen mooi gelijkmatig gloeien kan de paprika in de kolen. Draai de paprika regelmatig tot hij rondom zwart is. Haal de paprika eruit en laat hem afkoelen. Schraap de zwarte schil van de paprika en verwijder de steel en de zaden. Doe de paprika en de feta in de keukenmachine, maal het fijn en klaar is de dip!

2 reacties op “Geroosterde paprika-feta dip”

  1. […] broodhammen1 portie paprika-feta dip2 gekookte eieren2 el vers gesneden […]

    Like

  2. […] borden vol groentens. Deze salade is perfect als lunchsalade of naast een stukje gegrilde vis met paprika-feta saus. De salade is ook perfect om een dag later te eten, dan zijn de smaken heerlijk […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: