Tosti met leftover buikspek

Wanneer ik buikspek bereid op de barbecue doe ik meestal meteen een groot stuk. Het heeft een hele poos nodig om te garen en het is makkelijk in te vriezen en heerlijk op brood of in een pannenkoek. Maar ook perfect voor het maken van een tosti!

Ingrediënten
8 boterhammen
8 plakken kaas
8 plakken dungesneden buikspek
2 tomaten in plakjes
1 handje rucola

Verdeel 4 plakken kaas over 4 boterhammen. Verdeel daarna de plakken buikspek, plakken tomaat en de rucola over de boterhammen. Als laatste leg je er nog een plak kaas en een boterham op. Bak de tosti in het tosti ijzer, in de koekenpan of op de grilplaat in de barbecue.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: