Barbecue Workshops

Heb je net een toffe nieuwe BBQ gekocht, maar weet je nog niet goed hoe hij werkt? Of zoek je inspiratie voor nieuwe gerechten? Geef je dan op voor een Barbecue workshop.

We beginnen onder het genot van een bakje koffie met iets lekkers van de barbecue. Ondertussen krijg je informatie over de basis kennis van de barbecues. We werken met een Big Green EGG en een Arteflame. De Big Green EGG is mooi voor low en slow bereidingen en de Arteflame juist voor kort en snel grillen. Een super mooie combinatie dus.

Daarna moeten de handen uit de mouwen. We gaan namelijk een tafel vol lekkere gerechten voor ons zelf maken. De barbecues moeten worden aangestoken waarna we beginnen met de voorbereidingen. We maken zelf barbecueworstjes, marineren vlees en bereiden heerlijke salades. Bij het moderne barbecueën zullen de groenten ook zeker niet achter blijven.

Een mooi groot sappig stuk vlees zullen we zeker niet vergeten, en deze wordt nog lekkerder in combinatie met heerlijk geroosterde groenten of met een frisse salade met koud gerookte noten.

We gebruiken allemaal verschillende bereidingstechnieken, koud en warm roken, grillen en garen bij een lage temperatuur. Op deze manier ontdek je de veelzijdigheid van barbecueën. Ook gebruiken we zo veel mogelijk locale producten uit het seizoen.

Na een leerzame en gezellig avond kunnen jullie alle tips en tricks thuis toepassen.

We kunnen de workshop helemaal op maat aanpassen. Heb je bepaalde wensen, allergenen of diëten? Dan is dat voor ons geen probleem, indien dat ruim van tevoren aangegeven wordt.

De workshop neemt ongeveer 4 uur in beslag en is voor groepen van 8 tot 12 personen. De workshop kan bij ons op locatie of op een andere gewenste plek gegeven worden. Datum en tijd in overleg.

Wil je als individu of met een kleine groep mee doen aan de workshop dan kun je je aanmelden voor de onderstaande datums. Deze workshops worden bij ons op locatie gegeven.

Datums

zaterdag 9 April 15:00-19:00 (vol)

Zondag 17 juli 14:00- 18:00 (nog een paar plekken)

Prijs

€90,- p.p

Bel of stuur een berichtje via WhatsApp naar 06-11898158 of je aan te melden via het aanmeldformulier.

%d bloggers liken dit: