Heerlijke plekken in het zonnige Avignon

Het stadscentrum van Avignon is net een groot openluchtmuseum alsof je een paar honderd jaar teruggaat in de tijd. Een schitterende oude stad, met de beroemde brug Pont d’Avignon en Palais des Papes, waar de pauzen tijdens hun ballingschap uit Rome verbleven.
In het stadscentrum vind je gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Een leuke stad om je een dagje te vermaken tijdens je vakantie aan de Cote d’Azur.


La Tropezienne
La Tropezienne is een kleine patisserie waar je goede broodjes kan kopen voor de lunch. Ze verkopen ook hele mooie gebakjes. Vooral de Madeleines zijn een aanrader om te kopen.

Allemaal heerlijke gebakjes bij la tropzienne


Halles d’Avignon
Elke dag tussen zes uur ‘s morgens en één uur ‘s middags zijn er 40 kraampjes in de Halles d’Avignon waar je heerlijk eten kan kopen. Verschillende kramen met olijven, vlees, vis, groenten en kaas. Er zijn ook kraampjes waar je kan eten of een heerlijk glaasje wijn kan drinken met allemaal Fransen wanneer die lunchpauze hebben. Veel mensen in deze markt spreken goed Engels. Wij nemen wat heerlijke vlees en salades mee zodat we vanavond kunnen barbecueën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: